|luni, decembrie 22, 2014
Sunteti aici: Home » Astrologie » Sfaturi pentru a castiga inima unui barbat Balanta
  • Urmareste-ne!

Sfaturi pentru a castiga inima unui barbat Balanta 


Barbatii Balanta sunt cunoscuti a fi echilibrati, romantici si sinceri in viata. Ei se simt atrasi de femeile cu o abordare inteligenta. Iata cateva modalitati prin care poti castiga inima unui barbat Balanta.

Fii calma si linistita

Le displac femeile agresive si sacaitoare prin natura lor. In schimb, le place pacea si se simt atrasi de femeile care sunt rabdatoare. Barbatii Balanta evita cel mai mult conflictele intr-o relatie.

Acorda-le spatiu personal

Barbatilor Balanta le place sa aiba propriul spatiu in viata. Ei nu pot tolera interferentele in lucrurile mici. Le dispace, de obicei, compania femeilor lipicioase. Ei isi conduc propria viata si se asteapta la acelasi lucru de la partenera lor.

Ofera-le sprijin

Au nevoie de sprijin emotional de la femeia pe care o iubesc. Avand in vedere ca sunt emotionali prin natura lor, ei tanjesc dupa sprijin atunci cand sunt intr-o relatie. Sunt atrasi de femeile care au o intelegere buna a situatiei.

Fa gesturi iubitoare pentru ei

Apreciaza gesturile mici din partea partenerei. Tot ce se face cu dragoste ii poate impresiona destul de mult. Asta include gatitul sau sa faci ceva diferit.

Fii sociala

Chiar daca sunt intr-o relatie, ei cauta socializarea. Le place sa petreaca timp cu prietenii lor. Apreciaza femeile care le permit sa fie in propriul lor spatiu. Le plac, de asemenea, femeile care flirteaza, femeile jucause.

Fii sincera

De obicei, sunt atrasi de femeile autentice si cinstite. Comportamentul fals ii face sa priveasca in alta parte. Nu pot tolera manipularea si minciunile intr-o relatie. Le place sa pastreze totul deschis si transparent cu partenerul lor.

Fii romantica

Sunt cei mai romantici prin natura si asteapta acelasi lucru de la partenera lor. De asemenea, le place sa fie jucausi cu partenera. Putina ludicitate este o necesitate pentru ei intr-o relatie.

Au o abordare echilibrata

Ei nu pot face fata criticii in orice forma. Au o abordare echilibrata intr-o relatie. Le place ca femeile sa pastreze aceeasi abordare.

Fii sofisticata

Se simt atrasi de frumusete si lucrurile care arata bine. De obicei, nu le plac femeile care nu se tin bine. Sunt atrati de femeile classy.

Fii intelegatoare

Apreciaza femeile care gandesc ca ei, ca ii pot intelege mai bine. Le displac femeile care se plang de problemele mici ale vietii.

Barbatii Balanta sunt implicati prin natura si asteapta acelasi lucru de la partenera.

Mai multe titluri din categorie:

Adauga un comentariu