|marți, octombrie 22, 2019
Sunteti aici: Home » Locale » Sătmăreanul Rafaelo Varga, adoptat de o familie din București
  • Urmareste-ne!

Sătmăreanul Rafaelo Varga, adoptat de o familie din București 

Sătmăreanul Rafaelo Varga, concurentul care anul trecut a impresionat o țară întreagăSătmăreanul Rafaelo Varga, adoptat de o familie din București la X Factor, a fost adoptat de o familie din capitală. Rafaelo s-a stabilit în București, orașul în care dorește să își facă o carieră în muzică și televiziune.Toate aceste vise ale lui se pot împlini cu ajutorul familiei care l-a adoptat.

„M-au văzut la X Factor, mi-au scris pe facebook, apoi ne-am împrietenit. M-au vizitat de ziua mea la Satu Mare, apoi m-au luat la ei de sărbători, iar acum m-au luat definitiv la ei. Nu știu cum să le mulțumesc pentru că am o familie care mă susține atât financiar cât și spiritual, să îmi îndeplinesc visul”, spune Rafaelo Varga.

Ajuns în București, tânărul din Satu Mare a fost acceptat să facă practică la Antena 1. Totodată, Rafaelo face cursuri de canto gratuit, iar un artist l-a luat la studioul lui. Tânărul din Satu Mare a început să facă canto la Școala „Art Music”, cu profesoara Mădălina Carcota. În paralel, a început să lucreze cu Boier Bibescu și împreună pregătesc o piesă, cu care speră să ajungă pe radio. De asemenea, Rafaelo se implică și în proiectul „Dar din Dar”. Tânărul va reveni în Satu Mare pe 1 iunie, când va susține un concert în cadrul proiectului „Dar din Dar”.

Mai multe titluri din categorie: